Всім добрий вечір. У мене вдома мешкають два собаки, кішка і є акваріумні рибки. Хочу купити їм для різноманітності ласощів, кормів, вітамінів. Порекомендуйте мені надійний магазин зоотоварів, де великий вибір та помірні ціни. Буду дуже вдячний за допомогу.
Де ви купуєте товари для тварин?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться220-04-2023 20:08:53
Доброго вечора і вам. Я завжди купую для своїх котиків та собачок все необхідне лише в одному надійному інтернет-магазині зоотоварів. Якщо цікаво, пишіть. З радістю вам підкажу, куди краще звернутися.
Поделиться320-04-2023 20:09:39
Я дуже вдячний, що ви відгукнулися. Я нещодавно натрапив на кілька таких магазинів в інтернеті. Але, чесно кажучи, вони мені не вселяли довіри зовсім. Вибору товарів майже немає, та й ціни кусаються. Куди б ви мені порадили звернутись?
Поделиться420-04-2023 20:11:34
Я вам раджу звернутися до магазину інтернет-магазину зоотоварів "MasterZoo". Це мій улюблений магазин, в якому є величезний асортимент різних товарів для тварин https://masterzoo.ua/ тут ви можете знайти все, що вам потрібно. Нашийники для кішок собак, різні вітаміни, туалети, ноповнювачі, багато видів корму не тільки для них, але і для ваших рибок. Я завжди купую тут. Переглянути весь вибір ви можете перейшовши на сайт магазину. Я впевнений, що вам все сподобається, і ви будете задоволені. Бажаю вдалих покупок.
Отредактировано u789rr (20-04-2023 20:13:05)